Logo

Tysk kartoffelsalat med bacontern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kartofler
100 g bacon
3 skalotteløg
2 spsk rødvinseddike
1 spsk hvedemel
Hakket persille
Salt - friskkværnet peber

Kog kartoflerne i passnede bidder.
Skær baconnet i tern, steg det og lad det sprøde bacon dryppe af. Brug ca. 2 spsk af fedtet og svits de hakkede løg i det.
Tilsæt hvedemel og rør rundt til blandingen er tyk.
Tilsæt så eddike, bacon, kartofler og rør godt igennem.
Smag til med salt og peber.
Drys med persille og servér.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her