Logo

Tyttebær med blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tyttebær
1 kg saftige blommer
½ dl vand
650 g sukker
3 tsk Rød Melatin
evt. ½ - 1 tsk muskat
 
Tyttebær og flækkede, udstenede blommer varmes med vandet under låg, til det safter.
Frugten gives et opkog.
Det meste af sukkeret drysses i.
Syltetøjet koges stærkt 2 min., evt. skum fjernes.
Det fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her