Logo

Tyttebær med pærer - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tyttebær med pærer - Marie's

Dejligt syltetøj til vinterens kød- og vildtretter. Her behøver man ikke at tænke på konserveringsmiddel, da tyttebær indeholder naturligt konserve­ringsmiddel.

 

1 kg tyttebær

½ kg pærer

1 ½ dl vand

¾ kg sukker

 

Skyl tyttebærrene.

Skræl pærerne og skær dem i små terninger.

Kom tytte­bær, pærer og vand en gryde og bring det langsomt i kog.

Lad det koge under låg i 10 minutter.

Rør sukkeret i og kog endnu 10 minutter uden låg.

Tag syltetøjet fra varmen og hæld det på rene glas, som lukkes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 2.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her