Logo

Tyttebærsaft med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tyttebærsaft med kanel

Tyttebær er om noget efterårets bær. Som de fleste andre saftvarianter, kan tyttebærsaft med fordel opvarmes.

 

saft af tyttebær, hjemmelavet eller købt

kanelstænger

 

Lav en stærk saft, som opvarmes i en gryde sammen med et par kanelstænger.

Giv saften et hurtigt opkog.

Fjern gryden fra varmen, si kanelstængerne fra og hæld saften direkte på termoflasken.

 

Tips: Andre frugtvarianter kan også anvendes, både tranebær­saft og blåbærsaft smager godt sammen med kanel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her