Logo

Tyttebærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl tyttebær, friske eller frosne
4 spsk sukker
3 æggehvider
¾ dl vand
2 spsk gin

Pynt:
½-1 dl piskefløde
lidt friske tyttebær
citronmelisse

Kør tyttebær og sukker til en skummende mos i en køkkenmaskine eller med en el-pisker, mindst 5 min.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og rør derefter tyttebærmos, vand og gin i æggehviderne.
Hæld massen i en ismaskine og kør i ca 20 min, eller stil den i fryseren i et par timer til den får en fast konsistens. Fordel sorbeten i portionsskåle.
Pisk fløden stiv og læg forsigtigr et par klatter på sorbeten. Drys med hele tyttebær over flødeskummet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.797 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her