Logo

Tyttebærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. vand
¾ kg tyttebær
½ kg pærer
sukker efter smag
50 g kartoffelmel
citronskal
kanel
 
Vandet sættes på ilden med bærrene, der i forvejen er skyllede, med kanel og citronskal og koger ½ time, hvorefter det sies.
Suppen sættes atter på ilden, jævnes med kartoffelmelet, udrørt i lidt koldt vand, og sødes.
Pærerne er imidlertid skrællede, skåret i stykker og kogt i ganske lidt vand og sukker.
De hældes i suppen, der serveres med bagte franskbrødsterninger eller små tvebakker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her