Logo

Udhulet bolle med krabbekød, tomat og dildpesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Udhulet bolle med krabbekød, tomat og dildpesto

4 italienske boller af durummel

Dildpesto:

1 bundt hakket dild

1 fed hvidløg

40 g pinjekerner

30 g parmesanost

½ tsk salt

4 spsk god olivenolie

 

8 cherry tomater

salatblade

1 dåse krabbekød

 

Udhul bollerne, og lun dem i ovnen.

Hak dild, hvidløg, pinjekerner og parmesan meget fint i hånden med en skarp kniv, eller brug en morter eller minihakker.

Tilsæt salt og olie.

Skær tomaterne i små stykker (fjerne evt. ker­nerne fra tomaterne først).

Fordel salat, tomat, krabbekødet og dildpestoen i de udhulede boller.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her