Logo

Ungarsk fiskesuppe - Halaszle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g hel hvid fisk (fx. torsk )
2 l. vand
5 dl løg hakket
2 ½ dl grøn peber hakket
1 tomat hakket
3 laurbærblad
2 spsk paprika
1 ½ kg filet af karpe eller malle
1 spsk hvedemel
2 dl cremefraiche
tørret stærk chilipeber
citronskiver
 
Først tilberedes bouillon: kog den lille fisk (hoveder, ben, hud, finner og alt) i vand med løg, grøn peber, tomat og laurbærblad i en time.
Sigt bouillonen, fjern de store ben etc., purer resten med en foodprocessor.
Hæld bouillonen tilbage i en stor suppe gryde, varm igen til nær
kogepunktet, og rør paprika i.
Overophed ikke, det vil gøre paprika grynet.
Tilsæt fiskefileter, skåret i stykker ca. 2 finger tykkelse.
Kog over svag varme for 10 minutter.
Kort før serveringen, røres 2 ½ dl af suppen med hvedemel og cremefraiche i en lille kasserolle, rør til en jævn masse.
Hæld det tilbage i suppe og rør omkring et minut, smag til med salt.
Serveres med stærk peber og citronskiver ved siden samt brød og hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her