Logo

Ungarsk gullasch i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g mellemskært oksekød
2 grønne peber
3-4 tomater
3 store løg
2 fed hvidløg
1 spsk mild paprika
2 ½ dl fløde
salt

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet i terninger og hak løgene groft. Halver peberfrugterne og fjern frøstol og kerner, skær dem i strimler. Flå tomaterne eller brug dåsetomater og del dem i 4 stykker.

Læg kødet og det øvrige i stegesoen. Bland fløde med paprika og salt og hæld det ved. Pres hvidløgsfeddene over retten og tilsæt så meget vand at kødet lige er dækket.

Steges i ovnen ved 220 º i ca. 1 ½ time.

Smag saucen til med krydderier.

Serveres med løse ris eller kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her