Logo

Ungarsk gullashsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g bacon eller røget snitte
2 dl hakket løg
500 g mellemskært oksekød i små tern (1-1 ½ cm)
1 spsk paprika
½ spsk tomatpuré (koncentreret)
1 peberfrugt
½ tsk kommen
½ tsk merian
3 flåede tomater
½ kg kartofler i små tern
2 l suppe uden urter
evt margarine til bruning/svitsning
 
Bacon brunes og heri svitses løgene, når løgene er klare tages de op sammen med baconen, kødet brunes i fedtstoffet sammen med paprika, tilsæt derefter tomatpuré, flåede tomater som er skåret i stykker, fintstrimlet peber, kommen, merian, løg og bacon samt suppen, det hele koges for svag varme i ca en time. 20-30 min før retten er færdig tilsættes kartoflerne og det hele koger til det er godt mørt.
Retten serveres evt med lune miniflûtes. 
 

Tips: sammen med kartoflerne kan evt tilsættes lidt gulerødder, selleri og lign.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her