Logo

Vagtler i rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 grydeklare vagtler
5 spsk mørk rom
2 spsk honning
2 spsk chilisauce
Salt og peber
1 dl hønsebouillon

Forvarm ovnen til 175ºC.

Læg vagtlerne i et ovnfast fad.

Bland rom, honning og chilisauce i en skål.

Smag til med salt og peber. Pensl vagtlerne.

Bag dem i ovnen i 30 minutter.

Tag vagtlerne af og kog fadet af med bouillon.

Læg vagtlerne på et fad og hæld saucen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her