Logo

Vagtler med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En vagtel per person
grov havsalt, peber
1 fed hvidløg
1 lille løg (finthakket)
olivenolie
tør hvidvin
1 håndfuld mandler
lidt persille
1 skefuld solbærsyltetøj
 
Kom salt og peber på fuglene, som du sevfølgelig allerede har gjort i stand.
Sæt en gryde med olivenolie og steg fuglene uden at de tager farve.
Kom løget til dem.
Knus eller blend mandlerne, hvidløg, havsalt og lidt persille til en paste, som du så kommer i gryden med vagtlerne.
Kom hvidvin, lidt vand og syltetøj i.
Sæt låg på og lad dem blive møre.
Server med pommes frites og godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her