Logo

Valnøddesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g blandet salat fordelt på ca. halvt icebergsalat, en fjerdedel radicchio og en fjerdedel friséesalat
50 g valnødder

Dressing:
2 spsk olie
1 spsk vineddike

Dressingen røres og kommes i salatskålen.
Salaten skylles og drypper godt af, hvorefter den knækkes i passende stykker - gerne grove.
Salaten blandes med valnødderne.
Salaten vendes i dressingen umiddelbart før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her