Logo

Vaniljehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 50 stk

5 dl hvedemel
200 g smør
2 spsk vaniljesukker
1 dl sukker

Forvarm ovnen til 225°. Kør hvedemel, smør og vaniljesukker til en grynet masse i en foodprocessor, eller ved hånd røring. Ælt dejen med hænderne, og lad den hvile køligt i 30 min. Del den op, rul bidderne ud til små 'pinde', og bøj dem til horn. Sæt dem på en plade med bagepapir og ind i ovnen. Skru ned til 200° og bag hornene i 10min. Tag dem ud og rul de varme horn i sukker. Afkøl dem på en rist.

Tips: ved bagning er det særlig vigtigt med korrekt ovntemperatur. Denne falder, når lugen åbnes og pladen sættes i ovnen. Forvarm derfor altid ovnen til ønsket temperatur + 25º, sæt pladen i ovnen, og skru så ned til den rigtige temperatur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her