Logo

Vaniljekranse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hvedemel
250 g sukker
125 g smuttede og fint malede mandler
3 tsk vaniljesukker eller kornene af stang vanilje
375 g smør
3 æggeblommer

Hvedemel og sukker blandes godt, mandler, vanilje, smør og æggeblommer tilsættes, og dejen æltes godt.
Hviler koldt til næste dag.
Køres gennem kødmaskinen med kagesæt på, snittes i små stænger, der formes til kranse.
Bages på smurt bageplade ved jævn varme 175ºC i 10-12 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her