Logo

Vanille gelato

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grundmasse:
3-4 æggeblommer
100 g sukker
2 dl sødmælk
¾ dl piskefløde

½ stangvanilje, kornene heraf

Æggeblommer piskes med sukker og korn af vaniljestang.
Sødmælk piskefløde gives et opkog med de tomme vaniljestænger hvorefter de fjernes og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet
forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes og isen køres som normalt.


Tips: En italiensk gelato er en blød cremet sag, kompakt og slet ikke luftig, med en kraftig smag og en unik sej konsistens - den serveres ikke så kold som man ellers er vant til, så den skal derfor serveres i et ikke varme/kulde-ledende materiale (bæger, vaffel eller skåle der først har været i fryseren).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her