Logo

Vanilleboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
ca. 425 g hvedemel ( 8 ½ dl )
3 spsk sukker
200 g smør/margarine
50 g gær
2 ½ dl mælk
 
Fyld:
75 g smør
2 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker.
 
Pynt:
1 dl flormelis
ca. 1 spsk vand
 
Bland hvedemel og smuldr fedtstoffet heri.
Rør gæren ud i mælk.
Lav en fordybning i melblandingen og rør gærvæden heri.
Ælt dejen godt sammen.
Rør fyldet sammen af smør og vaniljesukker.
Del dejen i 20 stykker, kom lidt fyld på hvert dejstykke og saml dem som
boller.
Læg bollerne med sammenføjningen nedad i papirsforme og lad dem hæve køligt 1-1 ½ time.
Bag bollerne ca. 15 min. ved 225°C.
Pynt de afkølede boller med glasur rørt af flormelis og vand.
 
Tips: Er fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her