Logo

Varme asparges med appelsinsmørsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saucen:
4 appelsiner, saften heraf
lidt af den gule skal af en appelsin
2 spsk smør
400 g hvide, skrællede eller grønne asparges

Kom saften af appelsinerne og den gule skal, skåret i fine strimler, i en gryde. Varm det op til kogepunktet.
Tag det fra varmen og pisk/sving det kolde smør i gryden, så det danner en varm, jævnet smørsauce.
Smørret må ikke skille. Smag til med salt.
Kog aspargeserne i så lidt vand som muligt med lidt salt.
Kogetiden for varme, sprøde asparges er ca. 2 min. efter tykkelse.
Tag aspargeserne op og dryp dem af i et klæde. Salt let.
Arrangér dem på varme tallerkener.
Tilsæt evt. saucen en anelse af aspargesvandet og hæld den over aspargeserne.
Krydder evt. med lidt persille eller kørvel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her