Logo

Veggiewrap

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressing:
2 spsk cremefraiche 9%,
1 spsk tomatsauce,
1 tsk kryddersalt,
1 tsk krydderpeber

Fyld:
1 håndfuld babyspinat,
1 gulerod,
6 sukkerærter,
1 avocado,
2 spsk. oliven tapanade

Bland alle ingredienser til dressingen og smør den ud over pandekagerne med en ske indtil 1 cm fra kanten.

Læg spinatbladene på. Skræl guleroden og skær den i julienne (tynde stænger). Skær sukkerærterne i fine, tynde skiver.

Skær avocadoen over, fjern stenen og skrællen og skær kødet i skiver.

Fordel også disse på pande­kagerne.

Læg til sidst en klat oliven­tapanade øverst på hver pandekage.

Rul nu pandekagerne forsigtigt sammen, skær dem i små skiver og sæt spid i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her