Logo

Verdens nemmeste lakseterrine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g rå frisk laksefilet
2 æg
2,5 dl piskefløde
en anelse cayennepeber
1 tsk paprika
salt og hvid peber

Alt kommes i en food-processor og blendes.

Massen kommes i en smurt form og bages i vandbad ved 190°C i ca. 45 min. Afkøles og serveres kold med dilddressing og lidt rejer og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her