Logo

Vildænder med vindruer - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Trykkoger: 30-40 min. - alm. gryde: 1½ time.

# Ingredienser

2 vildænder
8 skiver bacon, i strimler
50 g smør/margarine
salt, peber
2 dl hvidvin
½ l piskefløde
kulør
salt, peber
meljævning
Pynt: 150 g vindruer, halverede, udstenede

* Tilberedning

Del ænderne i portionsstørrelser.
Brun baconstrimlerne, tilsæt smør eller margarine og brun andestykkerne heri, et lag ad gangen.
Læg alle stykkerne tilbage i gryden, drys med salt og peber.
Tilsæt hvidvinen.
Trykkog 30 minutter - afkøl hurtigt.
Føl efter om kødet er mørt, ellers trykkog 5 minutter mere.
Tag andestykkerne op i et halvdybt fad.
Hæld piskefløden i stegeskyen, kog saucen godt igennem og tilsæt evt. lidt kulør.
Smag til med salt og peber og jævn den evt. en anelse.
Varm halvdelen af druerne i saucen, hæld den over andestykkerne og pynt med resten af druerne.
Server små kogte kartofler til.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her