Logo

Vilde svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brug indirekte grillning ved lav temperatur

Forberedelse: Ca. 15 minutter Grilltid: Ca. 15 minutter

 

500 g vilde svampe (fx kantareller)

1 dl hvidvin

3 spsk olivenolie

2 spsk smør

havsalt og friskkværnet sort peber

2 spsk hakket persille

2 hvidløgsfed, finthakkede

 

Rens svampene og del dem i passende stykker.

Læg to lag aluminiumsfolie (ca. 30 x 30 cm) på et skærebræt.

Læg svampene i midten affolien og buk kanterne på folien lidt op så der ikke er noget der kan løbe ud.

Hæld vin, olie og de øvrige ingredienser over.

Pak det hele godt ind i folien.

Læg pakken på den kølige del af grillen.

Grill pakken i ca. 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her