Logo

Vildragout med svampe og selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g vildtbov i tern
4 skalotteløg i tern
1 tyk skive selleri delt i 4
1 gulerod i skiver
4 knuste enebær
3 kviste timian
2 fed hakket hvidløg
3 dl rødvin
2 dl bouillon
1 spsk olie
2 tsk majsstivelse
200 g kogte Le puy linser
250 g svampe i skiver
1 skive selleri i små tern
20 g smør

Kom kød, løg, selleri, gulerod, enebær, timian, hvidløg og rødvin i en frysepose og lad det trække i køleskabet i et døgn.
Tag kødet op, dup det tørt i køkkenrulle og sauter det i olien i en stor
stegegryde til det har taget farve. Kom lage, urter og bouillon ved og
bring det langsomt i kog.
Fjern skum, læg låg på og lad ragouten simre til kødet er mørt, 30-40 min.
Kasser selleri og timiankviste , tilsæt linser, varm ragouten igennem og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand.
Blancher de små selleritern i 1 min. i letsaltet vand.
Steg dem i smør sammen med svampene kort før ragouten skal serveres.
Server med en god kartoffelmos – evt. med rosenkål eller grønkål


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her