Logo

Vildsvin i sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½-3 kg vildsvinefilet
1 dl vineddike
½ l rødvin
1 hakket gulerod
1 stilk bladselleri
1 laurbærblad
1 kvist timian
1 spsk chilipeber
8 kryddernelliker
2 hakkede løg
4 spsk smør
2 spsk bitter kakao
1 spsk sukker
100 g tørrede svesker (blødgjorte og hakkede)
2 spsk revet appelsinskal
1 spsk rosiner
1 spsk pinjekerner
salt
 
Tilbered marinaden ved at koge vineddiken og rødvinen sammen med
laurbærbladet, timian, chilipulver, kryddernelliker, 1 hakket løg, guleroden og bladsellerien.
Hæld marinaden i en stor gryde og lad den afkøle helt.
Tilsæt vildsvinefileten og mariner den i 48 timer.
Hak det andet løg og brun i smørret, tilsæt derefter kakao, sukker,
svesker, revet appelsinskal, rosiner og pinjekerner.
Koges et par minutter, hvorefter vildsvinekødet tilsættes.
Koges videre for lav varme i 1 times tid.
Den siede marinade tilsættes sammen med salt, og der koges videre indtil kødet er meget mørt og saucen jævnet.
Server med majsbrød, kartofler eller kartoffelgnocchi.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her