Logo

Vildsvinesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skalotteløg
olivenolie
1 æble (Ingrid Marie)
2 fed hvidløg
½ dl balsamico
2 dl rødvin
½ dl calvados
½ l. kraftig brun kalvesky (bouillonterning + vand)
100 g kold usaltet smør
salt
hvid peber

Skalotteløg, hvidløg og æble skæres i tern og svitses let i olivenolie. Balsamico tilsættes. Derefter tilsættes rødvin og calvados og saucen reduceres lidt. Tilsæt kalveskyen og reducer yderligere. Saucen monteres med koldt smør og smages til med salt og hvid peber. Saucen sigtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her