Logo

Vildtfond

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ben og sener fra 1 hare, ca. 800 g
2 kg vildtben (evt nakke eller bov)
500 g blandede suppeurter, fx. 1 gulerod, 1/8 knoldselleri, 1 løg, 1 persillerod
2 dl rødvin
3 enebær
2 stilke timian
1 porretop
lidt selleritop
2 laurbærblade
50 g tomatpuré
2 fed hvidløg
nogle persillestilke
½ spsk hvid peber
½ spsk salt
smør

Hak vildtbenene og hareskroget ud i passende stykker. Brun benene i ovnen ca. 25 minutter ved 225 º. Gør urterne i stand. Skær dem ud i mindre stykker. Hak hvidløget groft. Sauter grønsager, hvidløg, porretop, selleritop og persillestilke i smørret uden at grønsagerne tager farve. Hæld vinen på og kog ind til det halve. Kom vildtbenene og de øvrige ingredienser bortset fra salt ved. Hæld koldt vand på til det dækker. Kog op, skum grundigt, hæld salt i og kog videre 2-3 timer til kødet slipper benene. Sigt fonden og kog den ind til ca. 1,5 ltr.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her