Logo

Vildtminestrone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg dyreben
1 lille hvidkål
5 gulerødder
5 piment
1 bladselleri
1 persillerod
4 porrer
3 løg
10 skiver røget bacon
300 g majs
125 g smør
flûtes
salt
peber
paprika

Dyrebenene krydres let med salt, peber og paprika og brunes i ovn. Imens rengøres og snittes grønsagerne (hvidkål, gulerødder, piment, bladselleri, persillerod og porrer).

Benene tages op. Løgene skæres i mindre tern og brunes sammen med bacon i smørret. Tages op. Ben, suppevisk og vand kommes i og koges ca. 45 min. Skummes.

Kom lidt groft salt i for at få suppen klar. Skum igen. Sigt suppen - der smages til og opvarmes med majs og serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her