Logo

Vildtpølser med Rødløgs-marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jeg har her foreslået pølser lavet på vildt, men du kan bruge en hvilken som helst god kvalitetspølse. De fleste supermarkeder har efterhånden mange at vælge i mellem, men du kan også gå til slagteren, der måske laver sine egne helt specielle.

12 vildtpølser
 
Marmelade med rødløg:
25 g smør
450 g rødløg, halverede og skåret i skiver
1 spsk brun farin
250 ml rødvins-vineddike
salt og friskkværnet sort peber
 
Rødløgs-marmelade:
Smelt smørret i en mellemstor gryde.
Tilsæt løg og sukker og lad dem stege ved medium varme, men rør godt rundt, mens de karamelliserer.
Hæld vin og vineddike i og lad det koge i yderligere 10 minutter, indtil al væden er fordampet og løgene er meget bløde.
Smag til med salt og peber.
 
Stik pølserne her og der med en tynd metal-pind og læg dem på grillen.
Lad dem stege 8-10 minutter og vend dem, så de bliver gyldne på alle sider.
Server sammen med Rødløgs-marmeladen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her