Logo

Vindruesalat med portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 10 min. Trækketid: 2-3 timer Ikke fryse-egnet
(4 personer)

½ kg vindruer
½-1 dl portvin
50 g chokolade
50 g hasselnøddekerner eller mandler
Tilbehør:
flødeskum

Halver vindruerne og tag kernerne ud.
Hæld portvin på og lad dem trække 2-3 timer.
Bland hakket chokolade og nødder eller mandler i druerne og fordel det i portionsglas. Flødeskum serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her