Logo

Vingårds-kyllingebryst + Fyldte ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vingårds-kyllingebryst + Fyldte ferskner

2 pakker dybfrossen kyllingebryst

smør eller margarine

salt og peber

­2,5 dl tør hvidvin

500 g vindruer

2,5 dl piskefløde

Tilbehør: Løse ris - se Tillæg, grøn salat i Fransk marinade - se Tillæg

*

Lad kødet tø helt op og halver stykkerne.

Tryk dem af i køkkenrulle og brun dem godt.

Drys med salt og peber og spæd med hvidvin.

Læg låg over og lad retten snurre sagte i 12-15 minutter.

Halver og udsten imens vindruerne, kom dem i gryden og tilsæt halvdelen af fløden.

Lad det snurre videre, til kødet er mørt - 20-25 minutter.

Tilsæt resten af fløden efterhånden.

Smag til med mere salt og pe­ber og server retten med løse ris og salat.

Madopskrift billede

Fyldte ferskner

1 ds ferskner

125 g flødeost

1 spsk cremefraiche

valnøddekerner

*

Lad fersknerne dryppe godt af.

Rør flødeost sammen med cremefraiche og fordel det i fersknerne.

Pynt med valnøddekerner.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her