Logo

Vinmarinade 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dressing / marinade

250 g urter, fx. porre, selleri og gulerod, i mindre stykker
½ flaske rødvin eller hvidvin
1 laurbærblad
5 sorte peberkorn
¼ tsk salt

Kog vinen med urter og krydderier, til urterne er møre (ca. 10 min).
Sigt marinaden over i en skål, og lad den køle af.
Marinér kød, fisk eller fjerkræ i 6-12 timer i køleskab.
Dup kødet med køkkenrulle inden grillning.
Lyst kød farves rødligt, når det marineres i olien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her