Logo

Vinterpasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vinterpasta


Prøv denne velsmagende opskrift på vinterpasta, du får en varmende og mættende fornemmelse. Rosenkål, bladselleri og ærter kombineret med frisk...

Ikke fryseegnet.


Grønsager:
25 g smør
400 g friske rosenkål i kvarte
10 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 350 g)
1 spsk hvedemel
¼ liter kaffefløde 9%
1 dl grønsagsbouillon
250 g optøede frosne ærter
1 tsk groft salt

Pasta:
500 g frisk pasta, fx tagliatelle
2 liter vand
2 tsk groft salt

Tilbehør: 100 g gratineringsost

Grønsager:

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits rosenkål og bladselleri i ca. 1 min.

Drys hvedemel over grønsagerne og rør til hvedemelet bliver godt fordelt.

Hæld fløde og bouillon i grønsagerne under omrøring og bring retten i kog.

Kog ved svag varme og under låg i ca. 3 min.

Tilsæt ærter og salt, varm retten igennem og smag til.

Pasta: Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt.

Kog pastaen ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min. Rør af og til.

Pastaen skal være mør uden at være blød.

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Hæld den afdryppede pasta i en stor, varm skål og fordel grønsagerne herpå.

Server straks.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her