Logo

Vintersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg nakkefilet eller 1 svineskank
300 g bacon
1 kg hvidkål
3 porrer
3 gulerødder
¾ kg kartofler
10 gule sennepskorn
5 peberkorn
2 dl hvidvin eller bouillon
8 små frankfurterpølser
1 bundt persille

Skær hvidkålen i tynde både. Rens porrer, gulerødder og kartofler. Skær porrerne i 5 cm lange stykker. Del gulerødder og kartofler, hvis de er store.

Læg grønsager, nakkefilet og bacon i en stor gryde sammen med sennepskorn, peberkorn og salt. Hæld hvidvin eller bouillon ved og bring det i kog. Læg låg på gryden og lad det koge 1 - 2 timer ved svag varme, til kød og grønsager er møre. Kog pølserne med de sidste 5-10 minutter.

Skær kødet i skiver og server det med grønsagerne drysset med hakket persille.

Skær hvidkålen i tynde både. Rens porrer, gulerødder og kartofler. Skær porrerne i 5 cm lange stykker. Del gulerødder og kartofler, hvis de er store.

Læg grønsager, nakkefilet og bacon i en stor gryde sammen med sennepskorn, peberkorn og salt. Hæld hvidvin eller bouillon ved og bring det i kog. Læg låg på gryden og lad det koge 1 - 2 timer ved svag varme, til kød og grønsager er møre. Kog pølserne med de sidste 5-10 minutter.

Skær kødet i skiver og server det med grønsagerne drysset med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her