Logo

Wakame med forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl tørret wakame, opblødt,
2 tsk rismiso (kome) skåret fint
4 tsk brun riseddike
1 dl fint skåret forårsløg

Læg wakame'en i en lille gryde med lidt af iblødsætningsvandet og lad det småkoge i 5 min.
Bland forårsløgene hurtigt rundt i wakame'en.
Læg det hele i en skål. Bland miso og riseddike i en suribashi (eller morter) og til sidst lidt vand.
Hæld dressingen over wakame'en og server.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her