Logo

Waldorf-salat Rå

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 sødt æble kernehuset fjernet
5 stilke bladselleri
120 ml valnødder
½ agurk
10 macadamia-nødder
1 fed hvidløg
2 spsk hampeolie

Skær agurk, æble og bladselleri i tern og læg i skål.
Hak hvidløget fint og skær macadamianødder i halve
Læg macadamianødder, hvidløg, 1 stilk af den hakkede bladselleri og omkring 5 cm af den hakkede agurk i en blender og blend til det er glat.
Måske er du nødt til at holde pauser i blendningen for at saucen ikke
skal blive varm.
Hvis konsistensen er for tynd: Tilsæt flere nødder.
Er den for tyk: Tilsæt mere agurk eller olie.
Hæld over de øvrige ingredienser i skålen og bland til grønsagerne er
dækkede.
Smid valnødderne oveni og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her