Logo

Waldorfsalat 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æble
4 stængler bladselleri
100 g blå vindruer
2 dl A-38
1 tsk sukker
1 knsp.salt
citronsaft
25 g valnødder

Æblet og bladselleri skylles og skæres i små terninger.
Vindruer halveres og stenene fjernes.
Tag de pæneste fra til at pynte med.
A-38 smages til med sukker, salt og citronsaft.
Frugten blandes med A-38 og pyntes med vindruer og valnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her