Logo

Wasabi-laks på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g laks,
2 tsk wasabi (japansk, grøn peberrod),
2 tsk flydende honning,
2 tsk sesamfrø,
1 citron,
frisk koriander.
Desuden: 8 bambusspid, der har ligget i blød i vand.

Skær laksen i mundrette stykker og sæt disse på bambusspiddene.
Bland wasabi og honning.
Læg spiddene på et ovnfast fad og pensl dem grundigt med wasabi-blandingen.
Steg laksespiddene i ovnen ved 175ºC i ca. 15 min.
Rist sesamfrøene på en tør stegepande og drys dem over laksen.
Garner med små citronbåde og koriander.

Tips: Denne ret er velegnet som forret eller som en let frokost ledsaget af en grøn salat med lidt balsamico.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her