Logo

Whiskymarinerede flamberede fasanbryster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 fasanbryster
Whisky fx Glenfiddich
Salt
Smør
½-1 dl piskefløde pr. person
 
Drys lidt salt over brysterne, mariner fasanbrysterne i whisky i ca. 4 timer, tag brysterne op af marinaden og kasser den, da der vil være urenheder i den.
Smelt smørret på en pande og steg fasanbrysterne heri, til de netop kun er gennemstegt, ca. 4 min. på hver side.
Tilsæt en ½-1 dl whisky og antænd den.
Husk aldrig under en emhætte.
Tag fasanbrysterne op og hold dem varme.
Kom piskefløden i panden og kog ind til en passende konsistens.
Smag til med whisky, salt og lidt hvid peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her