Logo

Whiskysauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

130 g smør
1 lille dåse tomatpuré
lidt sukker
lidt peber
meget salt
2 tsk rosmarin
2 spsk Chivas Regal 12-year (eller tilsvarende)
2,5 dl piskefløde

Smør smeltes i en lille tykbundet gryde sammen med tomatpuré.
Sukker, peber, salt og rosmarin blandes i og koger lidt med, så sukkeret får lov til at karamelisere lidt.
Chivas Regal 12-year hældes ved og der udtages en ligeså stor mængde til kokken.
Piskefløden hældes ved og det hele koger kort op.
Nu er saucen ret god.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her