Logo

Wong-Ton med vandkastanjer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friture

rejer
kyllingekød
vandkastanjer
porrer
gulerødder
løg
hvidkål
salt
peber
vetsin (bouillon)
sesamolie
æg
Wong-Ton svøb
1 tsk Fem-aroma-pulver

Rejerne pilles, og snittes i små stykker. Kyllingen udbenes og kødet skæres i små stykker. Vandkastanjerne skæres i små tern, og de øvrige grønsager snittes fint.
Varm en pande med lidt olie og løget brunes let, hvorefter rejer og kylling kommes på og steges let, kom hvidkål, gulerødder og til sidst porrer i og steg let. Et æg piskes let og kommes i under omrøring.
Tilsæt salt, peber, vetsin og lidt sesamolie og fem-aroma-pulver. Hæld det hele i en skål og tilsæt vandkastanjer og bland det sammen. Kom lidt af fyldet på et stykke "wong-Ton-svøb" og form det efter ønske. Når alle "Wong-Ton" er lavet steges de i friture.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her