Logo

Ylette med müsli og ristet brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl ylette naturel
25 g hjemmelavet müsli
100 g revet æble
1 skive grahamsbrød
3 g minarine (skrabet)
15 g marmelade.
2 dl tomatjuice
 
Spis yletten med ½ dl müsli over.
Riv et æble og drys på yletten.
Smør et stykke grahamsbrød med skrabet minarine og marmelade.
Drik et glas tomatjuice til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her