Logo

Ymerkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. ymer
400 g hvedemel
400 g sukker
125 g margarine
2 tsk natron
1 spsk strøget kanel

Glasur:
200 g flormelis
2-3 spsk kakao
½ dl varmt vand
hakkede mandler til pynt

Fedtstoffet smuldres i melet, og de øvrige ingredienser røres i.
Dejen røres godt sammen, hældes i en smurt bradepande (ca. 30x40 cm) og bages ved 175°C i ca. 45 min.
Når kagen er kold, smøres glasuren på, og der drysses med de hakkede
mandler.
Kagen skæres ud i passende stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her