Logo

Ymertrifli med brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 blade husblas
½ liter ymer
reven skal af 1 appelsin
4-5 spsk sukker
21/2 dl piskefløde
250 g brombær
1-2 spsk sukker
ca. 15 makroner
portvin eller sherry
brombær til pynt
 
Udblød husblassen i koldt vand.
Bland ymer med reven appelsinskal.
Smag til med sukker.
Pisk fløden til skum.
Knug husblassen fri for vand og smelt den over vandbad.
Lad husblassen blive håndvarm og rør den i en tynd stråle i
ymerblandingen.
Vend flødeskummet i ymerblandingen, når den begynder at stivne.
Læg et lag makroner i bunden af en skål, dryp med portvin eller sherry,
herover lægges halvdelen af brombærrene og halvdelen af ymercremen.
Læg resten af makroner og brombær på og dæk med resten af
ymercremen.
Stil desserten koldt for at stivne.
Pynt med friske brombær ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her