Logo

Yoghurt/gurkemeje marineret kylling på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 spid

15 store kyllingebryster u. skind
½ l yoghurt naturel
1 rød chili, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
2 spsk gurkemeje
2 tsk paprika
2 tsk chilipulver
Salt og peber
30 cherry tomater
6 røde peberfrugter
30 champignons
Olie til stegning
Salt og peber
30 træspid

Kyllingekødet skæres ud i grove tern.

Yoghurt røres med alle ingredienser heri vendes kyllingen og marineres et par timer - gerne natten over.

Stikkes på spid med cherry tomater, champignons og rød peberfrugt og grilles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her