Logo

Yoghurt-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I det mellemøstlige køkken bruger man ofte yoghurtsaucer. De er dejligt læskende, egner sig godt til krydret mad og tager selv vel mod krydderier.

ca. 1 dl (mager) yoghurt, gerne ofdryppet (stort med ca. 2 dl)
1 tsk fransk sennep
citronsaft
fintklippede friske krydderurter, prøv: koriander, oregano, estragon, persille og purløg
salt og friskkværnet peber

1. Lad eventuelt yoghurten dryppe af gennem et klæde lagt i en si, eller brug et kaffefilter, det tager et par timer.
2. Rør den dernæst sammen med sennep, citronsaft, krydderurter, salt og peber. Smag til den skal være ret stærk, men ikke sur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her