Logo

Gelé med litchi frugter - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sødt til dessert

Sødt til dessert

 

10 blade husblas

3¾ dl kirsebærsaft

3¾ dl mineralvand

flydende sødemiddel

250 g litchi

*

A. Læg husblassen i blød i koldt vand, pres vandet ud, smelt den ved svag varme og rør den i kirsebærsaften og mineralvandet.

Smag til med sødemidlet.

 

B. Skyl en randform med vand og hæld 1 cm væske i.

Lad den stivne.

 

C. Skræl frugten og fjern kernerne.

Læg halvdelen af frugterne i formen og hæld resten af væsken over.

Stil geleen koldt i mindst 4 timer.

 

D. Kom randformen et kort øjeblik ned i varmt vand, vend geleen ud og anret den med resten af frugten.

 

Per Portion 429/102 kJ/kcal. 2 g protein. 0 g fedt. 22 g kulhydrat. 1 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her