Logo

Kyllingefilet med ostefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingefilet med ostefyld

550 g kyllingefileter

0,5 tsk groft salt

friskkværnet peber

200 g Buko Toscana

Champignonsalat:

225 g champignoner i tynde skiver

150 g vilde ris kogte

100 g babyspinatblade

200 g honningmelon i tern

75 g rødløg finthakket

2,5 spsk mælk

Tilbehør:

200 g landbrød

 

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne.

Bank fileterne lidt flade og drys dem med salt og peber på begge sider.

Kom ca. 1 spsk ost på hver kyllingefilet, fold dem sammen en gang og luk med kødnåle.

Smør ca. ½ spsk ost ovenpå hver kyllingefilet.

Læg kødet i en bradepande og steg det midt i ovnen ca. 18 min. ved 200°C.

 

Champignonsalat:

Læg champignoner, ris, spinat, melon og løg lagvis i et stort, fladt fad.

Rør mælk og det sidste af osten sammen til en dressing og server den til champignonsalaten sammen med kylling og brød.

 

Tips: For at få kogte vilde ris skal man koge 1,5 dl ris i 6 dl vand tilsat salt. Kog risene i 20-30 min. eller til de er møre.

Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her