Logo

Moussé af Jordbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Fedtfatig)

500 g jordbær
1 citron, saften heraf
2 æggehvider
½ dl piskefløde
3 dl sirup.

Sirup:
2 dl vand
200 g sukker

Sirup:
Sirup indgår som ingrediens i denne opskrift.
Sirup fremstilles ved at hælde vand og sukker i en rustfri stålgryde og bland det sammen med en trægrydeske.
Opløs sukkerret ved svag varme under omrøring.
Fjern skum fra overfladen.
Sukkerblandingen koges i ca. 1min.
Sluk for gryden.

Jordbærrene skylles og pureres sammen med citronsaft og sirup.
Æggehviderne piskes næsten stive.
De piskede æggehvider vendes i jordbærblandingen.
Piskefløde piskes let og vendes i jordbærblandingen.
Tænd ismaskinen og hæld blandingen i frysebeholderen.
Tilberedningstid: Ca. 45-55 min.

Hvis man ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned.
For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt under indfrysningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her