Logo

Pandekager med jordbær - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

It's tea time - pandekager med jordbær smager vidunderligt til te. Ide til lækkert mellemmåltid

It's tea time - pandekager med jordbær smager vidunderligt til te.

Pandekagefyld med hindbær eller blåbær smager også dejligt - eller med mango eller kiwi for dem, der kan lide det eksotiske.

Ide til lækkert mellemmåltid

 

2 tsk solsikkeolie

3 spsk letmælk

1 knsp havsalt

1 æggeblomme,

1 spsk hvedemel

125 g jordbær

flydende sødemiddel

1 tsk hakkede pistacienødder

75 g kvark

1 tsk sukkerfri marmelade

jordbær

*

A. Rør 1 tsk olie, mælk, salt, æggeblomme og mel sammen, hæld det gennem en si og lad dejen hvile i 20 min.

B. Skyl jordbærrene og skær dem i små stykker.

Sød dem og drys pistacienødder over.

Rør kvark og marmelade sammen.

C. Varm resten af olien op på en pande og bag en pandekage.

D. Smør kvarkblandingen på og rul pandekagen sammen.

Server jordbærrene til.

 

Se også: Pandekager med pærefyld og chokolade

Pr portion 1464/352 kJ/kcal. 17 g protein. 18 g fedt. 23 g kulhydrat. 3 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her