Logo

Börek med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-500 g spinat
1 gulerod
1 løg
2-3 spsk oliven
1 håndfuld sultanas (små gule økologiske rosiner)
3 fed hvidløg
2 spsk vineddike
1 stort bdt dild
ca. 100 g fetaost
3 spsk økologisk flødeost
salt og peber
6-8 ark fillodej
smeltet smør til pensling
olivenolie til stegning
 
Skyl og rens spinaten grundigt.
Stil den til afdypning i et dørslag (ryst indimellem for at slå vandet af).
Hak spinaten groft.
Gør løg og gulerod i stand og skær dem i småbitte terninger.
Sauter dem let i olien sammen med spidskommen.
Tilsæt sultanas, spinat, finhakket hvidløg og vineddike.
Steg til eddiken er fordampet.
Tag panden af blusset og tilsæt hakket dild, hakket feta, flødeost samt
salt og peber.
Del filloarkene, husk at holde dem fugtige under et opvredet viskestykke
lige indtil de skal rulles om fyldet.
Stryg arkene let med smør på den ene side.
Læg et par skefulde af fyldet på hvert ark, fold fillodejen over og rul
den sammen om fyldet som en forårsrulle.
Steg rullerne gyldne og sprøde i dyb olie.
Server börek lune, evt. med en salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her